"Ketahuilah Bagaimana Untuk Tampil 'FIRST CLASS' Dengan Imej Sederhana Namun Berpengaruh Di Seminar Rahsia Imej First Class"

27 Juli 2017 12:36 | dibaca 18 kali

Tuan/Puan,
Kami dengan berbesar hati ingin menjemput Tuan/Puan untuk hadir ke "SEMINAR RAHSIA IMEJ FIRST CLASS" yang bakal diadakan seperti berikut:


Tarikh : 21 April 2017 (Jumaat)
Masa : 9.00 pagi 5.00 petang (Pendaftaran bermula 8.30 pagi)
Tempat : Sinaran Ilmu Learning Centre, Skudai, Johor


-- Speaker: Puan Raihan binti Abdul Rahman, Certified International Color, Fashion & Style Consultant, Awaken Training & Consultancy SDN. BHD.
Jangan lepaskan peluang untuk belajar bagaimana menaikkan bisnes anda melalui peningkatan imej dari Puan Raihan, yang merupakan Certified International Color, Fashion & Style Consultant, dari Awaken Training & Consultancy SDN. BHD, sebuah syarikat yang terulung dalam latihan dan perunding yang komited dengan usaha membangunkan sumber manusia secara holistik bagi mencapai kecemerlangan yang bersepadu merangkumi diri, keluarga, masyarakat dan organisasi. Puan Raihan juga adalah penulis tetap blog www.perundingimejmalaysia.com yang banyak berkongsi pelbagai tips penampilan, komunikasi profesional dan etiket sosial. Bukan itu sahaja, Puan Raihan juga mempunyai pengalaman selama 14 tahun sebagai perunding dan jurulatih yang telah berpengalaman mengendalikan lebih dari 800 program training. Sehingga kini sudah hampir 24 000 orang telah menghadiri program latihan yang telah dikendalikan oleh beliau.


Kelebihan anda menyertai bengkel ini:
Mengetahui cara berpakaian mengikut keadaan supaya pelanggan akan suka dan terima diri anda
Mengenalpasti 10 pantang larang penampilan yang akan merosakkan imej first class anda
Mengetahui bagaimana warna pakaian anda mampu mempengaruhi emosi pelanggan
Mengetahui cara menentukan branding diri anda melalui koleksi warna pakaian
Mengetahui bagaimana mengenali bentuk dan rangka tubuh akan menyebabkan anda tidak perlu membazir masa dan wang membeli pakaian yang tidak kena dengan diri anda
Mengenalpasti adab komunikasi dan tingkah laku "First Class" akan menyebabkan pelanggan mahu datang dan datang lagi ke kedai anda dan mahu berterusan menggunakan khidmat anda, hingga menyebabkan sales anda meningkat berganda-ganda.

Disini juga saya sertakan link untuk registration.

>> https://rahsiaimej.onpay.my/order/form/rahsiaimejfirstclass


Ingin mengetahui dengan lebih lanjut? Hubungi kami seperti berikut:
Website : Rahsia Imej First Class
Email : raihan@awaken-image.com / admin@awaken-image.com
Telefon : 03 - 78864500 / 012 - 2392728

Terima Kasih.


Dikirim oleh: Syafiqah, johor, 0129420010 | Kunjungi Website
Kategori : Peluang Usaha, Terdapat pada : komunikasi, imej, profesional, talk, communication

Iklan Terkait